Pàgines

Off-topic

La vida de blogaire és ben curiosa. I internet no deixa de sorprendre'm.
Us vull explicar una història que m'ha passat, que a mi em sembla meravellosa per la seva senzillesa i que mostra la gran generositat d'algunes persones.
Ein Blogleben zu führen ist so richtig sonderbar. Und Internet hält immer Überraschungen bereit.
Ich will euch eine Geschichte erzählen, die mir passiert ist und die ich wundervoll finde, weil sie zeigt wie grosszügig Menschen sein können.

Fa unes setmanes vaig trobar per atzar una foto a Flickr. Aquesta:
Vor ein paar Wochen hab' ich zufällig folgendes Foto in Flickr gefunden:
http://www.flickr.com/photos/sosylvie/2406113537/

Curiosament la persona a qui pertany la foto es diu Sylvie i volia saber el nom de la flor.
Jo tinc la mateixa al jardí i li vaig enviar la resposta.
Zufälligerweise heisst die Frau, die das Bild auf seiner Flickrseite hat, Sylvie und sie fragte nach dem Namen der Blume.
Ich hab' die gleiche Pflanze in meinem Garten und hab' ihr die Antwort gegeben.

Al dia següent em vaig trobar un missatge al blog, d'algú que em deia que jo havia guanyat un premi i que visites el seu blog per saber-ne els detalls.
Am nächsten Tag hab' ich eine Nachricht auf meinem Blog bekommen, in der man mir mitteilte, dass ich einen Preis gewonnen hätte. Um Näheres zu erfahren sollte ich ein Blog besuchen.
A mi no m'ha tocat mai res, tampoc jugo mai a la loteria. I encuriosida hi vaig clicar
Ich hab' noch nie einen Preis gewonnen, ich spiele ja auch nie im Lotto. Neugierig hab' ich dann geklickt
http://hisierra.typepad.com/the_garden/

Va resultar ser el blog de la Colette, la mare de la Sylvie. La flor és al seu jardí i va penjar la foto al seu blog buscant algú que li digués el nom i a canvi ella li enviaria un premi. Mira per on, m'havia tocat a mi.
Das Blog gehört Colette, die Mutter von Sylvie. Die Blume ist aus ihrem Garten und sie hat das Bild in ihrem Blog gehängt um nach dem Namen zu fragen. Und sie hat einen Preis für die Person, die den Namen kannte, angeboten. Ja, und das war dann ich.

I ahir el carter em va portar un paquet, de Califòrnia, de la Colette. El meu premi. Abans de rebre el premi ens hem escrit un parell de correus i ens hem explicat quatre coses, però pel contingut del paquet sembla que ens coneguem de fa temps.
Und gestern kam der Briefträger mit einem Paket, aus Kalifornien, von Colette. Mein Preis. Zuvor hatten wir ein paar Mal gemailt und ein wenig über uns erzählt. Aber nach dem Inhalt des Päckchens könnte man meinen, wir kennen uns schon länger.

Aquest és el fantàstic regal que m'ha enviat la Colette
Und hier das phantastische Geschenk, das mir Colette geschickt hatMoltes gràcies Colette, per la teva generositat i afectuositat.
Vielen Dank Colette, für deine Grosszügigkeit und Herzlichkeit.

(He inclós els diaris que venien de farcit a la foto, perquè fins i tot aquests fulls són interessants per a llegir. És tot un diari dedicat a temes de medi ambient i ecologia)
(Ich hab' die Zeitungen, die im Paket als Füllung gedacht waren, auch mitfotografiert, weil ich sogar diese interessant finde. Es ist eine ganze Zeitung mit Nachrichten und Berichten über Umweltschutz)

Les millors sorpreses són allà on no les busques.
Die schönsten Überraschungen sind da wo man sie nicht sucht.

4 comentaris:

colette ha dit...

Merci, Sweet Silvia! It was a pleasure to send you such small offerings. You are a very special person and I am pleased to get to know you. So glad that you like your prize. Thank you for mentioning me on your blog!
Hugs, colette

Traumschaumseife ha dit...

:-)

Hach, da geht einem das Herz auf!

Liebe Grüße,
Claudia

Anònim ha dit...

HOLA SÍLVIA. VAIG SEGUINT EL TEU BLOG I M´AGRADA MOLT, PERÒ TAMBÉ M´AGRADARIA ENTENDRE ELS COMENTARIS QUE ET FAN AMB ALEMANY. PER QUÈ NO ELS TRADUEIXES? GRÀCIES

DIUEN QUE S´HA D´AJUDAR ALS ALTRES SENSE ESPERAR RES A CANVI, PERÒ JO CREC QUE EL QUÈ DONES SEMPRE TORNA I POT TORNAR DE MOLTES MANERES. EN AQUEST CAS T´HAN FET UN BONIC OBSEQUI.

PER ALTRA BANDA DIR-TE QUE HE COMENÇAT EL SABÓ DE CAL.LÈNDULA I M´AGRADA MOLT I,QUE TINC L´ARMARI DE LA ROBA BEN PERFUMAT DONCS HI HE POSAT UN SABÓ DE CASCALL.

UNA ABRAÇADA. DOLORS

Sambucus ha dit...

Hola Dolors,
Gràcies pels teus comentaris.
No em dongueu tanta feina!!!! És broma!!! Però la veritat es que ja no se d'on treure les hores. Fer un blog porta més feina de la que em pensava, però m'agrada perquè veig que hi ha força gent que se'l llegeix i el contacte amb la gent que el llegeix és el millor.
Per solucionar el tema dels comentaris en alemany posaré l'enllaç al traductor alemany-català. Trobo que no va del tot malament. Hi ha alguns girs que no els encerta, però per saber de que parlem crec que pot anar bé. Ja em diras si et funciona.
Fins aviat,
Sílvia.